Herroepingsrecht binnen 14 dagen

Gebruik herroepingsrecht

U heeft het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren en het product retour te sturen. Een retourzending dient aan de volgende voorwaarden te voldoen:

  • Het toestel dient compleet, in nieuwstaat en in de originele verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk) teruggestuurd te worden. Mocht de originele verpakking niet meer voldoen, dan dient de klant zelf te zorgen voor een deugdelijke (en neutrale) verpakking.
  • De klant zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover nodig is om te kunnen beoordelen of hij of zij het product wenst te behouden.
  • Het toestel dient niet geactiveerd te zijn omdat hiermee de fabrieksgarantie wordt gestart.
  • De kosten en het risico van de retourzending van het toestel komen voor rekening van de klant. Vianen Telecom raadt ten zeerste aan het pakket aangetekend en verzekerd (tot € 500,-) retour te verzenden.
  • De klant voegt het modelformulier zoals te downloaden op de website van Vianen telecom toe aan het retour gezonden pakket. (onderaan de pagina te downloaden)

 

Ontvangst product door Vianen telecom

Nadat het geretourneerde toestel door Vianen telecom in ontvangst genomen is en door Vianen telecom is geïnspecteerd, ontvangt de klant (mits aan eerder genoemde voorwaarden voldaan is) een bevestiging van de retourzending via de email.

Indien sprake is van een terugbetaling aan de klant, dan zal het bedrag minus de verzendkosten z.s.m. maar uiterlijk binnen 30 dagen na ontvangst door Vianen telecom plaatsvinden.

 

Waardevermindering producten

Indien de klant het product niet zorgvuldig gebruikt en bekijkt, waarbij het uitgangspunt is dat het product gebruikt en geïnspecteerd wordt zoals in de winkel gebeurt, is Vianen telecom gerechtigd om een bedrag in rekening te brengen wegens waardevermindering. Vianen telecom zal het bedrag wegens waardevermindering te allen tijde mededelen aan de klant.

 

Klik hier om het Herroepingsrecht formulier te downloaden